16. září 2021 – POTRAVINY 4.0: Digítální transformace ve výrobě

 

Trendy v automatizaci, robotizaci i digitalizaci

9.00 - 10.00

ROZHOVOR: Potravinářský a farmaceutický průmysl v době nečekaných výkyvů poptávky
Lukáš Smelík, #vseoprumyslu + Tomáš Froněk, Siemens

Lovci a sběrači
Tomáš Froněk, Siemens

10.00 - 11.15

Přichází revoluce v manipulaci s výrobky?
Marek Petrušek, Beckhoff Automation

Jak na data z průmyslových sítí? / Cloudové řešení ve F&B Tomáš Kulhánek a David Hanák, Murrelektronik

Nová generace průmyslových počítačů noax pro potravinářskou/farmaceutickou výrobu

Petr Skřípský, noax Technologies

11.15 - 11.45

Přestávka a prohlídka výstavy

 

Ukázky moderní výroby v potravinářské praxi
Poznámka: Tato část programu nebude dostupná v on-line živém vysílání, ale až ze záznamu

11.45 - 13.30

Praktické příklady využití IoT v potravinářství
Ing. Vladimír Špůrek, MBA, SIDAT

Případová studie: Nasazení robotu v potravinářské praxi
Jan Koplík, Stäubli

Procesní instrumentace Fuji Electric
Petr Boček, AMTEK 

ROZHOVOR: Digitalizace a automatizace v potravinářské praxi
Lukáš Smelík, Control Engineering Česko + Petr Pohorský, Techfood / Automatizace v potravinářství

13.30 - 14.30

Oběd a prohlídka výstavy

 III. TÉMA

Moderní technologie ve výrobě potravin

14.30 - 15.15

Nejlepší praxe v digitalizaci potravinářských a farmaceutických provozů
Roman Brázda, Compas Automatizace

Vizuální kontrola kvality umělou inteligencí
Tomáš Gřeš, PEKAT VISION

15.15 - 15.45

Snadná optimalizace procesů na výrobní lince
Pavel Plhák, AXIMA SOLUTIONS

15.45 - 16.00

Závěrečná rekapitulace a zhodnocení stavu na trhu

16.00 - 17.00

Diskuze, rozhovory a závěreční drink and networking (fyzická část akce)


Konference probíhá paralelně s akcí Farmacie 2021: Moderní technologie ve farmaceutické výrobě. Část programu je pro obě akce společná, stejně jako bohatá doprovodná výstava technologií. Společné čáti lze sledovat také on-line. 



iotIot3

 

Copyright © 2021 TRADEMEDIA INTERNATIONAL. Všechna práva vyhrazena.

logo footer 

Back to Top