20. září 2022 – Potraviny 2022: Efektivní výroba v nejisté době

 

Trendy v automatizaci, robotizaci i digitalizaci

9.00 - 10.15

Budoucnost potravinářského průmyslu v ČR - čeká jej nějaká?
Lukáš Smelík, #vseoprumyslu a hosté z výroby

Moderovaný rozhovor: Energetické výzvy pro potravinářství v ČR
Petr Pohorský, Techfood / portál Automatizace v potravinářství
Vlastimil Sláma, energetik společnosti MP Krásno

Energetické úspory v potravinářství reálnou cestou
Martin Vrba, hlavní inženýr, Techfood / Sládek pivovar Tambor

Návrh a optimalizace logistiky pomocí digitálního dvojčete
Jan Kopecký & Miroslav Kuric, SIEMENS

10.15 - 11.30

Zero Touch
František Dolejší, OMRON Electronics

Transportní systémy XPlanar a XTS
Marek Petrušek & Pavel Blažek, Beckhoff Automation

Odhalení neviditelných vad optickou kontrolou
Filip Volný & Marek Jeriga, ATEsystem

11.30 - 12.00

Přestávka a prohlídka výstavy

   Inspirace v potravinářském průmyslu
12.00-14.30

Moderní počítače Aplex v potravinářské a farmaceutické praxi
Tomáš Plíhal, FCC průmyslové systémy & Tomáš Jakubec, NETTO Electronics

Edge to Enterprise v potravinářství – softwarové řešení pro moderní výrobu
Tomáš Mandys, PANTEK

Dodávky společnosti Amtek pro mokrý i suchý konec
Petr Boček, AMTEK

Farm to fork  - pohledy z české kotliny i zahraničí (včetně digitalizace v potravinářství)
Naděžda Pavelková, Technical Support ManagerABB

Efektivní výroba stlačeného vzduchu v potravinářském průmyslu
Jan Černý, Atlas Copco

Dotační příležitosti v potravinářství
Zuzana Koutná, poradce, GRANTEX

14.30-16.30

Oběd, prohlídka výstavy

DOPROVODNÁ AKCE: Kulatý stůl k tématu budoucnosti potravinářského průmyslu


Konference probíhá paralelně s akcí Farmacie 2022: Moderní technologie v potravinářské výrobě, která se uskuteční o den později ve stejných prostorách. 


iotIot3

 

Copyright © 2022 TRADEMEDIA INTERNATIONAL. I {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent} I Všechna práva vyhrazena.

logo footer 

Back to Top