Program
16. září 2021 – POTRAVINY 4.0: Digítální transformace ve výrobě |
|
|
Trendy v automatizaci, robotizaci i digitalizaci |
9.00 - 10.00 |
ROZHOVOR: Potravinářský a farmaceutický průmysl v době nečekaných výkyvů poptávky Lovci a sběrači |
10.00 - 11.15 |
Přichází revoluce v manipulaci s výrobky? Jak na data z průmyslových sítí? / Cloudové řešení ve F&B Tomáš Kulhánek a David Hanák, Murrelektronik Nová generace průmyslových počítačů noax pro potravinářskou/farmaceutickou výrobu Petr Skřípský, noax Technologies |
11.15 - 11.45 |
Přestávka a prohlídka výstavy |
Ukázky moderní výroby v potravinářské praxi |
|
11.45 - 13.30 |
Praktické příklady využití IoT v potravinářství Případová studie: Nasazení robotu v potravinářské praxi Procesní instrumentace Fuji Electric ROZHOVOR: Digitalizace a automatizace v potravinářské praxi |
13.30 - 14.30 |
Oběd a prohlídka výstavy |
III. TÉMA |
Moderní technologie ve výrobě potravin |
14.30 - 15.15 |
Nejlepší praxe v digitalizaci potravinářských a farmaceutických provozů Vizuální kontrola kvality umělou inteligencí |
15.15 - 15.45 |
Snadná optimalizace procesů na výrobní lince |
15.45 - 16.00 |
Závěrečná rekapitulace a zhodnocení stavu na trhu |
16.00 - 17.00 |
Diskuze, rozhovory a závěreční drink and networking (fyzická část akce) |
Konference probíhá paralelně s akcí Farmacie 2021: Moderní technologie ve farmaceutické výrobě. Část programu je pro obě akce společná, stejně jako bohatá doprovodná výstava technologií. Společné čáti lze sledovat také on-line.

